Nyheder

200 kg pressere til parakemi, parfumeri, kosmetologi

Denne serie af tandstangspresser er fremstillet udelukkende i rustfrit stål, og dette udstyr er fremstillet til en parfumeproducent til parfumeindustrien.
 
Disse specialpresser er fremstillet i en meget omhyggelig konstruktion med bejdsede og passiverede udvendige svejsninger og udvendig polering.

Det rustfrie stål, der anvendes til disse tandstangspresser, er blevet valideret sammen med kunden. Rustfrit stål er påkrævet i fødevare-, medicinal-, parakemiske og kosmetiske industrier af indlysende hygiejnemæssige årsager, da produktionsmiljøet skal rengøres gentagne gange og kraftigt for at undgå kontaminering.

Patogene spredningssteder findes i sprækker og hjørner. Rustfrit stål, et inert materiale, har en minimal overfladeruhed og en ideel rengøringskapacitet og er perfekt modstandsdygtigt over for det oxidationsfænomen, der kaldes "rust".

Parfumerisektoren er også underlagt strenge hygiejnekrav for at bekæmpe spredning af mikroorganismer og andre patogene agenser.

Dette udstyrs egenskaber er identiske med grundmodellen, 2HR-bænkpressen med tandstang og tandhjul, en af EMG-mærkets bedst sælgende maskiner, der i mange år er designet og produceret af LONG-virksomheden (74).

Photos: