Manuel skærepresse til fodpleje

Inden for fodpleje, som inden for alle medicinske områder, er præcision afgørende.

Det sikrer brugervenlighed og frem for alt en perfekt tilpasning af indlægssålen til den enkelte patients behov.

Fodterapeuternes arbejde lettes betydeligt ved brug af en håndholdt skærepresse udstyret med specielt tilpassede forme.

EMG-serien af manuelle tandstangspresser tilbyder en meget bred vifte af anvendelsesmuligheder, herunder skæring af komponenter til fremstilling af ortopædiske indlægssåler.

 

Takket være denne maskintype, der er udstyret med specialtilpassede forme, kan man med et enkelt tryk på håndtaget skære pastiller, kiler og forskellige dele, der bruges til at forme indlægssåler af bløde eller hårde materialer som f.eks. resin, perfekt.

 

 

En presse, der er udstyret på denne måde, overflødiggør de stanseforme, der tidligere blev brugt til at skabe og skære pastillerne, samt de sakse, der normalt bruges til at lave fordybningerne.


EMG's manuelle tandstangspresser er perfekt egnet til denne anvendelse.

 

Deres progressive kraft skærer med lethed og præcision de forskellige materialer, der ofte bruges i fodpleje, som f.eks:

 

  • EVA og PE til bunden af sålen,
  • harpiks til styrke,
  • viskotenmateriale til rebound
  • molyser, et støddæmpende materiale
  • ...

 

På den måde bliver hver del perfekt justeret til sin endelige position, hvilket giver den mest hensigtsmæssige samling. Det er ekstremt enkelt at skære de forskellige dele af ortopædiske indlægssåler, fra en millimeter til to millimeter tykke for resin og fire millimeter for de andre blødere materialer!

 

podologie exemple de semelles

Fotos: Tanguy MORVAN - Reproduktion forbudt

 

semelles découpées

 

Skæreprøver udført af LONG -PRESSES EMG's designkontor

 

Til skæring af runde former anbefaler LONG at bruge BOEHM-emneholdere.

LONG – PRESSES EMG would like to offer this sincere thanks to Mr. Tanguy MORVAN Pedicure-Podiatrist in Flamanville, 33, rue du château, F 50340 for his testimony and the technical explanations that made it possible to prepare thisprésentation.